Miso Stew

Miso Stew
Miso Stew este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. O porție conține 280 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, apă, varză napa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Miso Stew, Tocană De Fructe De Mare Miso, și Tocană Miso Consistentă.

Instrucțiuni

1
Se înmoaie arame în 1 cană de apă filtrată într-un castron mic și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă FiltratăApă Filtrată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Spălați quinoa în 3 schimbări de apă rece într - un castron, drenând quinoa într-o sită de fiecare dată, apoi puneți quinoa într-o cratiță de 2 până la 3 litri cu kombu și 1 cană de apă filtrată. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când quinoa este doar fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
KombuKombu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
3
Se scurge într-o sită.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Cu aproximativ 10 minute înainte ca quinoa să fie gata, gătiți ceapa în ulei într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat, amestecând frecvent, până când începe să se rumenească, aproximativ 5 minute, apoi adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați tofu, morcov, shiitakes și restul de 2 1/2 căni de apă filtrată și fierbeți, acoperit, până când morcovul este doar fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă FiltratăApă Filtrată
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
MorcovMorcov
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Scoateți kombu din quinoa și aruncați. Se amestecă quinoa în tocană, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
KombuKombu
TocanăTocană
7
Puneți miso într-un castron mic și adăugați 1/4 cană de lichid de tocană, amestecând până când miso este încorporat, apoi amestecați amestecul în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Scurgeți și clătiți arame și adăugați la tocană împreună cu bok choy și tamari, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
TamariTamari
TocanăTocană
9
Împărțiți tocană între 2 boluri și presărați cu fulgi de scallion și dulse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
DulseDulse
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
* Disponibil pe piețele asiatice, magazinele de alimente naturale și edenfoods.com.
11
** Disponibil la magazinele de alimente de specialitate, magazinele de alimente naturale și ethnicgrocer.com.
12
*** Disponibil pe piețele asiatice, magazinele de alimente naturale și Uwajimaya ( 800-889-1928).
13
**** Disponibil la magazinele de alimente naturale.
14
***** Disponibil pe piețele asiatice, magazinele de alimente naturale și seaveg.com.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista