Miso Ramen cu carne de porc crocantă și usturoi ars-ulei de susan

Miso Ramen cu carne de porc crocantă și usturoi ars-ulei de susan
Miso Ramen cu carne de porc crocantă și usturoi ars-uleiul de susan ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1677 calorii, 93G de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei vegetal, resturi de ciuperci, shoyu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi ovăzul tăiat din oțel, puteți urma acest fel principal cu Ovăz Tăiat Din Oțel De Turtă Dulce ca desert. 567 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Usturoi ars-susan - ulei de Chili pentru Ramen, Carne De Porc Și Napi Miso Ramen, și Școală de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, Enoki și ciuperci Shimeji pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați oasele de porc și de pui într-un vas mare și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se pune pe un arzător la foc mare și se fierbe.
3
Se ia de pe foc imediat ce se ajunge la fierbere.
4
În timp ce oala se încălzește, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie din fontă medie sau antiaderentă la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați ceapă, usturoi și ghimbir. Gatiti, aruncand ocazional pana se ingroasa profund pe majoritatea partilor, aproximativ 15 minute in total. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Odată ce oala a ajuns la fierbere, aruncați apa în scurgere. Spălați cu grijă toate oasele sub apă curgătoare rece, îndepărtând orice bucăți de măduvă întunecată sau sânge coagulat. Oasele ar trebui să fie uniforme gri/alb după ce le-ați spălat. Folosiți un bețișor pentru a ajuta la îndepărtarea bucăților mici de măduvă întunecată din interiorul trotterelor sau din apropierea coloanei vertebrale a găinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Întoarceți oasele în oală împreună cu legume carbonizate, praz, albușuri de scallion, ciuperci și umăr de porc. Completați cu apă rece. Aduceți la fierbere la foc mare, îndepărtând orice spumă care apare (aceasta ar trebui să nu mai apară în primele 20 de minute). Folosiți un burete curat sau prosoape de hârtie umede pentru a șterge și spumă neagră sau gri de pe marginea oalei. Reduceți căldura la foc mic și puneți un capac greu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Odată ce capacul este pornit, verificați vasul după 15 minute. Ar trebui să fie la fierbere lentă. Dacă nu, creșteți sau micșorați ușor căldura pentru a regla viteza de fierbere. Se fierbe bulionul până când umărul de porc este complet fraged, aproximativ 3 ore. Îndepărtați cu grijă umărul cu o spatulă cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Transferați shuolder într-un recipient sigilat și refrigerați până când. Întoarceți capacul în oală și continuați să gătiți până când bulionul este opac cu textura de cremă ușoară, cu aproximativ 6 până la 8 ore mai mult, completând după cum este necesar pentru a menține oasele scufundate în orice moment. Dacă trebuie să lăsați oala nesupravegheată pentru o perioadă lungă de timp, completați oala și reduceți căldura la cea mai mică setare în timp ce sunteți plecat. Reveniți la fierbere când vă întoarceți și continuați să gătiți, completând cu mai multă apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Odată ce bulionul este gata, gătiți la foc mare până se reduce la aproximativ 3 litri. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o oală curată. Aruncați solidele. Pentru o supă și mai curată, strecurați din nou printr-un chinois sau o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu mai multe straturi de pânză de brânză. Îndepărtați grăsimea lichidă de sus cu o ladă și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Bateți pasta miso, 3 linguri de shoyu și sare după gust. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
ShoyuShoyu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Se taie umărul de porc cu degetele până se toacă fin și se aruncă cu shoyu și mirin rămase. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ShoyuShoyu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Serviți: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, așezați umărul de porc mărunțit într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand si aruncand ocazional, pana cand sunt crocante peste tot. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
14
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
15
Scurgeți și transferați în boluri de ramen încălzite. Puneți bulion peste tăiței și stropiți cu o lingură sau două de ulei de usturoi-susan-chili ars pe bol. Împărțiți carnea de porc crocantă uniform între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Taitei RamenTaitei Ramen
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
16
Tăiați ouăle în jumătate și adăugați jumătate în fiecare bol. Se acoperă cu alte toppinguri după dorință și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc

Fidea Ramen funcționează foarte bine cu Riesling, Sake și Sauvignon Blanc. Sakincalro este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru Sauvignon blanc sau riesling. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista