Mirlitoni umpluți cu creveți și Crab

Mirlitoni umpluți cu creveți și Crab
Creveți și Crab umplute Mirlitons ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 160 de calorii. 1087 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână creveți, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Mirlitoni Umpluți Cu Raci, Mirlitoni Umpluți Pe Litoral (Chayote), și Creveți Umpluți Cu Crab pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista