Mini straturi de șuncă și brânză
Șuncă și brânză Mini straturi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 106 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pâine veche de o zi, roșii de prune, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-o tigaie mică, călește ceapa în ulei până se înmoaie. Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, brânza, muștarul, sarea și piperul. Se amestecă cubulețe de pâine, șuncă, roșii și ceapă.
Puneți lingura în cupe de brioșe unse sau căptușite cu folie.
Coaceți, neacoperit, 22-26 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.