Mini-Sandvișuri Cu Friptură De Flanc Mărunțită

Mini-Sandvișuri Cu Friptură De Flanc Mărunțită
Mini-sandvișurile cu friptură de flanc mărunțită necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă servește 30. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sos fierbinte, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sandvișuri Cu Friptură Mărunțită, Sandvișuri Cu Friptură De Flanc, și Sandvișuri cu friptură de flanc pentru grătar (sau fript) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați friptura cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Așezați friptura, ceapa tăiată în sferturi, usturoiul presat și bulionul într-o oală sub presiune de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Acoperiți aragazul cu capac și sigilați bine. Setați setarea de înaltă presiune, dacă este disponibilă. Gatiti la foc mediu-mare pana cand oala sub presiune se abureste si se obtine presiunea maxima. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Scoateți din căldură; eliberați presiunea. Îndepărtați cu grijă capacul, astfel încât aburul să scape de dvs.
5
Scoateți carnea din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Lasă să se răcească ușor. Se strecoară amestecul de ceapă, rezervând bulion pentru o altă utilizare; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Saut ceapa tocata si ardeiul gras in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 7 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
8
Adăugați usturoi tocat, și saut 2 minute. Se amestecă restul de 1 linguriță de sare, roșii tăiate cubulețe, suc de lămâie, sos fierbinte, chimen măcinat și piper; gatiti, amestecand ocazional, 7 minute sau pana se evapora cea mai mare parte a lichidului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Se taie carnea de vită și se toacă grosier; se adaugă la amestecul de roșii. Lingură aproximativ 1/4 cană amestec de carne peste jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți cu vârfuri de rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
10
* Rulouri de pâine Hawaiană pot fi găsite în secțiunea de delicatese din supermarketul dvs. Alte role mici pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine HawaianăPâine Hawaiană
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit o oală sub presiune Multirapidă Fagor de 3 litri. Dacă aveți un alt model, gătiți conform instrucțiunilor producătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista