Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 11. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți suc de lămâie, pesmet, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caper Maioneza, Anghinare cu maioneză Caper-scallion, și Torturi de somon cu maioneză de Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună merluciu, 1/4 cană pesmet, 1/4 cană pătrunjel, maioneză, coriandru, șalotă, muștar, ton și ou. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Merluciu
Mandarine, Fiecare
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați firimiturile de pâine rămase pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Formați amestecul în chiftele de aproximativ 1 1/2 inci grosime și 2 inci în diametru, folosind aproximativ 1/4 cană din amestec pe patty. Înveliți fiecare tort de pește cu firimiturile de pâine și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare cu suficient ulei vegetal pentru a acoperi fundul și gătiți prăjiturile de pește Până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, în loturi, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Garnisiți cu maioneză Dijon Caper și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele împreună până se omogenizează. La frigider până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir.
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul cu tăișuri de cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să-ți tremure.
A blend of three great vineyards, this vivid grape crafts a food-friendly wine, bright and pure. Gray it isn't. The knife-edged acid, with pear, lemon sorbet, spice and jasmine makes your mouth water and your hands shake.