Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 11. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți suc de lămâie, pesmet, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caper Maioneza, Anghinare cu maioneză Caper-scallion, și Torturi de somon cu maioneză de Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună merluciu, 1/4 cană pesmet, 1/4 cană pătrunjel, maioneză, coriandru, șalotă, muștar, ton și ou. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Merluciu
Mandarine, Fiecare
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Presărați firimiturile de pâine rămase pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Formați amestecul în chiftele de aproximativ 1 1/2 inci grosime și 2 inci în diametru, folosind aproximativ 1/4 cană din amestec pe patty. Înveliți fiecare tort de pește cu firimiturile de pâine și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare cu suficient ulei vegetal pentru a acoperi fundul și gătiți prăjiturile de pește Până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, în loturi, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Garnisiți cu maioneză Dijon Caper și pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele împreună până se omogenizează. La frigider până când este gata de utilizare.
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir.
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul cu tăișuri de cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să-ți tremure.
A blend of three great vineyards, this vivid grape crafts a food-friendly wine, bright and pure. Gray it isn't. The knife-edged acid, with pear, lemon sorbet, spice and jasmine makes your mouth water and your hands shake.