O porție conține 217 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de oregano, brânză Cheddar ascuțită, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mini plăcinte Tamale cu fasole și porumb, Mini-plăcinte Tamale prăjite cu Chile, brânză și slănină, și Plăcinte Tamale Individuale.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați carnea de vită, condimentați cu sare și piper și rupeți carnea în bucăți mici cu o lingură. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste si se fierbe, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Carne De Vită
Carne
3
Scoateți cu o lingură cu fante într-un castron mediu și dați deoparte.Reduceți focul la mediu și adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
4
Adăugați oțetul și amestecați pentru a combina, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se presară boia, oregano, chimen și cayenne și se amestecă până se încorporează. Gatiti pana cand condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 minut.Întoarceți carnea de vită în tigaie, adăugați roșiile, bulionul și sarea și piperul măsurate și amestecați pentru a combina. Gatiti pana cand amestecul fierbe, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă ușor, încă aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Piper Cayenne Măcinat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Condimente
Bulion
Chimen
Sos
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Scoateți folia de plastic din vasul de masa. Împărțiți masa uniform între puțurile unei tigaie cu brioșe cu 12 godeuri (aproximativ 1 lingură rotunjită pe godeu). Folosind degetele, apăsați masa uniform într-un strat subțire pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale fiecărui puț (amestecul se poate simți uscat la atingere). Împărțiți uniform umplutura între puțurile căptușite cu masa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava Pentru Brioșe
Bol
2
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scoateți tigaia din cuptor și presărați uniform brânza mărunțită peste umplutură. Întoarceți tigaia la cuptor și coaceți până când brânza se topește și umplutura clocotește, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
4
Scoateți tigaia într-o grătar și lăsați-o să se răcească timp de 5 minute. Rulați un cuțit mic în jurul perimetrului fiecărui puț pentru a slăbi și a îndepărta plăcintele. Acoperiți fiecare plăcintă tamale cu o păpușă de smântână, presărați coriandru și serviți.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.