Mini Frittate cu șuncă și brânză

Mini Frittatas cu șuncă și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de ouă, ulei de canolan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mini Frittatas cu șuncă și brânză, Mini Frittate Cu Șuncă Și Brânză, și Mini Frittatas cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți cartoful într-o cratiță; acoperiți cu apă. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 7 minute sau până aproape fraged.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cartofi și sare; gatiti 7 minute sau pana cand cartoful este usor rumenit.
Combinați cartoful, șunca și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă amestecul în 16 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 5 minute; scoateți din tigăi.
Serviți o frittata răcită într-un castron mic sau pe o farfurie cu margini.