Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mini cârnați Minestran. Această rețetă face 4 porții cu 1192 calorii, 61G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână 4 căței de usturoi, ulei de măsline, paste tăiate scurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mini Perisoare Minestra, Mini Perisoare Minestra (Rachael Ray), și Mini chiftele glisante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Rotiți cârnații în chiftele de dimensiuni de nucă. Aruncați-le în tigaie și rumeniți pe toate părțile, apoi îndepărtați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Cârnați
Nuci
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se sotează ceapa și usturoiul timp de 5 minute, apoi se adaugă escarolul și se condimentează cu sare, piper și nucșoară, după gust. Gatiti pana cand escarola s-a ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Usturoi
Nucșoară
Piper
Ceapă
Sare
5
Adăugați fasolea și gătiți până se încălzește. Se amestecă în stoc și se aduce la fierbere, apoi se adaugă pastele și se fierbe la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Paste
Stoc
6
Întoarceți chiftelele înapoi în oală pentru ultimele 4 minute de gătit. Reglați condimentele și oala în boluri de servire. Presărați puternic fiecare porție cu brânză și serviți cu pâine crustă pentru ștergere.