Mini Cârnați Perisoare Minestra

Mini Cârnați Perisoare Minestra
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mini cârnați Minestran. Această rețetă face 4 porții cu 1192 calorii, 61G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână 4 căței de usturoi, ulei de măsline, paste tăiate scurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mini Perisoare Minestra, Mini Perisoare Minestra (Rachael Ray), și Mini chiftele glisante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Rotiți cârnații în chiftele de dimensiuni de nucă. Aruncați-le în tigaie și rumeniți pe toate părțile, apoi îndepărtați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
CârnațiCârnați
NuciNuci
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se sotează ceapa și usturoiul timp de 5 minute, apoi se adaugă escarolul și se condimentează cu sare, piper și nucșoară, după gust. Gatiti pana cand escarola s-a ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
5
Adăugați fasolea și gătiți până se încălzește. Se amestecă în stoc și se aduce la fierbere, apoi se adaugă pastele și se fierbe la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
PastePaste
StocStoc
6
Întoarceți chiftelele înapoi în oală pentru ultimele 4 minute de gătit. Reglați condimentele și oala în boluri de servire. Presărați puternic fiecare porție cu brânză și serviți cu pâine crustă pentru ștergere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
CondimenteCondimente
ChifteleChiftele
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista