Minge Tradițională De Brânză De Crăciun
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Mingea tradițională de brânză de Crăciun ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 160 de calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sos worcestershire, cremă de brânză, vidalia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Minge De Brânză De Crăciun, Pur Și Simplu Impresionant Aperitiv Cu Brânză De Capră De Crăciun, și Budinca Tradițională De Crăciun.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză, carnea de vită, măslinele, ceapa și sosul Worcestershire împreună într-un castron până se omogenizează uniform. Păstrând amestecul în castron, răzuiește-l într-o formă semi-bilă. Acoperiți și refrigerați până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Așezați o foaie mare de hârtie cerată pe o suprafață plană.
Rulați bila de brânză în nuci până când este complet acoperită.
Transferați bila de brânză pe o farfurie de servire sau împachetați cu hârtie cerată și dați-o la frigider până când este nevoie.