Milanez de pui cu sos proaspăt de roșii

Milanez de pui cu sos proaspăt de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul milanez cu sos de roșii proaspete. Această rețetă face 4 porții cu 337 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pesmet panko, roșii de struguri tăiate longitudinal pe jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Milanez de pui cu sos de roșii și fenicul, Milanez de pui prăjit la cuptor cu salată de roșii-ceapă, și Parmigiana de pui cu sos de rosii proaspete.

Instrucțiuni

1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. Gătiți roșiile, șalotele, sarea și piperul în ulei 4 minute, amestecând frecvent, până când șalotele sunt fragede. Se amestecă vinul; gătiți cu 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc; se transferă într-un castron mediu. Se amestecă busuiocul; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
În castron de mică adâncime, se amestecă pesmet și brânză. În aceeași tigaie, încălziți restul de 4 1/2 lingurițe de ulei la foc mediu. Pulverizați ambele părți ale puiului cu spray de gătit; se acoperă cu amestec de pesmet. Gătiți puiul în ulei 12 până la 15 minute, rotind o dată, până când sucul de pui în ulei 12 până la 15 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 165 km f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Pe fiecare din cele 4 farfurii, Așezați 1 piept de pui; sos de lingură uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista