Milanez de pui cu sos proaspăt de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul milanez cu sos de roșii proaspete. Această rețetă face 4 porții cu 337 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pesmet panko, roșii de struguri tăiate longitudinal pe jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Milanez de pui cu sos de roșii și fenicul, Milanez de pui prăjit la cuptor cu salată de roșii-ceapă, și Parmigiana de pui cu sos de rosii proaspete.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare. Gătiți roșiile, șalotele, sarea și piperul în ulei 4 minute, amestecând frecvent, până când șalotele sunt fragede. Se amestecă vinul; gătiți cu 30 de secunde mai mult.
Se ia de pe foc; se transferă într-un castron mediu. Se amestecă busuiocul; acoperiți pentru a se încălzi.
În castron de mică adâncime, se amestecă pesmet și brânză. În aceeași tigaie, încălziți restul de 4 1/2 lingurițe de ulei la foc mediu. Pulverizați ambele părți ale puiului cu spray de gătit; se acoperă cu amestec de pesmet. Gătiți puiul în ulei 12 până la 15 minute, rotind o dată, până când sucul de pui în ulei 12 până la 15 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 165 km f).
Pe fiecare din cele 4 farfurii, Așezați 1 piept de pui; sos de lingură uniform peste pui.