Miezul nopții alimente porno: Sam Talbot unt fiert homar Roll
Această rețetă pescatariană servește 2 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 44 calorii. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți chifle, unt, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Miezul nopții alimente porno: Sam Talbot unt fiert homar Roll, Homar fiert în unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, și Homar fiert cu unt cu roșii proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți untul la foc mediu, adăugați homarul și braconați a doua oară timp de aproximativ 60 până la 90 de secunde.Cu o lingură cu fante, scoateți homarul într-un bol de amestecare și puneți-l deoparte.
Adăugați sucul de lămâie, arpagicul, frunzele de țelină, sarea de mare și boabele de piper roz proaspăt măcinate în bolul de amestecare. Tăiați ușor carnea de homar în bucăți mai mici și aruncați cu condimente până se amestecă.Prajiti chifle, periati cu untul topit si putina sare de mare.
Așezați carnea de homar înăuntru și garnisiți cu salată și savurați imediat.Mai multe rețete de homar pe Food Republic:Lure Fishbar ' s Lobster
Rețetă Simplă De Homar Întreg La Grătar
Cocktail De Homar Cu Rețetă De Roșii Cherry Uscate La Cuptor
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 52 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru]()
Louis Jadot Chablis Montee de Tonnerre Premier Cru
"Chablis se află în partea de nord a Burgundiei, la jumătatea distanței dintre Dijon și Paris. Aproximativ 3500 de hectare sunt plantate (inclusiv 856 ha de premieri și Grands crus) cu Chardonnay. Podgoriile Premier Cru reprezintă 20% din dimensiunea totală a Burgundia Premiers Crus. Există 40 de" Climate "de premieri Crus, printre care"Montcormule de tonnerre". Sfat de servire : salate mixte, salată soja, tempura de legume, fructe de mare , sushis, nems, cheviche, tartru de somon, bucătărie vegetariană: tartă de legume, fenicul, clătite de dovlecei, gratin de legume, tăiței wok, burger vegan, pește și chipsuri, yakitori de pui, escargots, Oeuf en meurette, picioare de broască cu pătrunjel, brânză de capră.