Miere-Ghimbir Mușcături De Pui

Miere-Ghimbir Mușcături De Pui
Miere-ghimbir mușcături de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână miere, suc de lămâie, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Miere BBQ Cheesy pui Bites, Miere Lipicioasă Sriracha Mușcături De Pui, și Miere Muștar Covrig Mușcături De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați pui; sigilați și aruncați pentru a acoperi. La frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada. Aranjați puiul într-un singur strat pe raftul unei tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Presărați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
6
Coaceți la 425 timp de 20 de minute, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
În timp ce puiul gătește, strecurați marinada printr-o sită într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
8
Puneți marinada într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute; degresați solidele de la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie, amestecând cu un tel; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
11
Se ia de pe foc; se toarnă glazura într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
13
Adăugați pui la glazură; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
14
Așezați amestecul de pui pe o tigaie cu jeleu; se fierbe 5 minute sau până se rumenesc, amestecând de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Presărați cu semințe de susan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista