Miere De Modă Veche-Pâine Integrală De Grâu
Miere de modă veche-pâinea integrală de grâu necesită aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 32 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 211 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână margarină, miere, făină graham și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Miere De Modă Veche-Pâine Integrală De Grâu, Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, și Miere Pâine Integrală De Grâu.
Instrucțiuni
Se amestecă făina integrală de grâu, mierea, scurtarea, sarea și drojdia într-un castron mare.
Adăugați apă caldă. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron frecvent. Se amestecă suficientă făină universală, câte 1 cană, pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 10 minute sau până când este neted și elastic.
Așezați într-un vas uns și întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 40 până la 60 de minute sau până se dublează. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ungeți fundul și părțile laterale ale 2 tigăi de pâine, 9x5x3 sau 8 1/2x4 1/2x2 1/2 inci.
Puneți aluatul și împărțiți-l în jumătate. Aplatizați fiecare jumătate cu mâinile sau sucitorul în dreptunghi, 18x9 inci, pe suprafața ușor făinată.
Rulați aluatul strâns, începând cu partea de 9 inci, pentru a forma o pâine. Apăsați cu degetele mari pentru a sigila după fiecare rotire. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila. Apăsați fiecare capăt cu partea laterală a mâinii pentru a sigila. Fold se termină sub pâine.
Așezați cusătura în jos în tigaie.
Ungeți ușor pâinile cu unt. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 35 până la 50 de minute sau până se dublează.
Mutați suportul cuptorului în poziție joasă, astfel încât vârfurile tigăilor să fie în centrul cuptorului.
Încălziți cuptorul la 191°.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când pâinile sunt maro auriu și sună gol atunci când sunt bătute.
Scoateți din tigăi în grătar.
Ungeți pâinile cu unt; rece.