Miere-Bere Coaste Fierte
Miere-bere coaste fiert este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 1123 calorii, 89G de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, sare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Coaste Scurte Cu Bere, Bere-Coaste Fierte Cu Scoici, și Coaste scurte înăbușite cu bere, cu o Gremolată portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul brun, piperul și sarea; frecați peste coaste.
Așezați coastele cu os în jos pe un suport într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Combinați berea și oțetul; se toarnă în jurul coastelor. Puneți o parte din amestecul de bere peste coaste.
Se acoperă bine cu folie și se coace la 325 de minute timp de 1 oră. Se Reduce focul la 250%; se coace 2 ore mai mult sau pana se inmoaie.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, înveliți ușor grătarul.
Scurgeți coastele. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 10-15 minute sau până se rumenesc, întorcându-se și ungând ocazional cu sos de grătar.
Se servește cu sosul de grătar rămas.