Miel și Okra cu condimente indiene

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați mielul și Okra cu condimente indiene. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, orez, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până orez fiert ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Cotlete de miel cu condimente indiene, Burgeri de miel cu condimente indiene și sos de iaurt-mentă, și Somon Cu Condimente Indiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din miel; tăiat în cuburi de 3/4 inci.
Combinați mielul, făina, condimentul cu dovleac, 1/4 linguriță sare și piper negru într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și aruncați bine. Pune deoparte.
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați miel; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Scurgeți mielul; deoparte. Recoat tigaie cu spray de gătit.
Adăugați ceapa, usturoiul și frunzele de dafin; sotati 5 minute sau pana cand ceapa este frageda. Întoarceți mielul în tigaie.
Adăugați 1/4 linguriță de sare, roșii, chimen, zahăr și piper roșu; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional. Amestecați ușor okra; acoperiți și fierbeți încă 5 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Se servește peste orez; se presară cu nucă de cocos.