Miel în sos de miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați mielul în sos de miere. Această rețetă servește 4. O porție conține 381 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă Cu Miere, Tagine de miel și caise în sos de miere, și Cotlet de miel de susan cu sos de miere-stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți mielul și puneți-l într-o tigaie de 2 inci adâncime de 11 pe 17 inci.
Coaceți într-un cuptor de 500 până se rumenesc bine, întorcând gambele o dată, aproximativ 15 minute. Aruncați grăsimea din tigaie.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa cu ulei până la aur închis, aproximativ 15 minute.
Adăugați coriandru, turmeric, ghimbir, chimen și șofran în ceapă și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă bulionul și mierea.
Se toarnă amestecul de bulion peste miel. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 1 1/4 până la 1 1/2 ore; după 30 și 60 de minute, puneți sucuri de tigaie peste miel.
Cu o lingură cu fante, transferați ușor gambele pe farfurii cu margini; păstrați cald.
Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie.
Puneți tigaia pe 2 arzătoare la foc mare și fierbeți sucurile, amestecând des, până se reduce la 2 căni, 12 până la 15 minute.
Lingurați sucurile în mod egal peste gambele de miel.