Miel în sos de miere

Miel în sos de miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați mielul în sos de miere. Această rețetă servește 4. O porție conține 381 calorii, 41G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, ceapă, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă Cu Miere, Tagine de miel și caise în sos de miere, și Cotlet de miel de susan cu sos de miere-stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți mielul și puneți-l într-o tigaie de 2 inci adâncime de 11 pe 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți într-un cuptor de 500 până se rumenesc bine, întorcând gambele o dată, aproximativ 15 minute. Aruncați grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa cu ulei până la aur închis, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați coriandru, turmeric, ghimbir, chimen și șofran în ceapă și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă bulionul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
șofranșofran
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Se toarnă amestecul de bulion peste miel. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți într-un cuptor de 350 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 1 1/4 până la 1 1/2 ore; după 30 și 60 de minute, puneți sucuri de tigaie peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Cu o lingură cu fante, transferați ușor gambele pe farfurii cu margini; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Puneți tigaia pe 2 arzătoare la foc mare și fierbeți sucurile, amestecând des, până se reduce la 2 căni, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Lingurați sucurile în mod egal peste gambele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista