Midii Thailandeze Parfumate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii thailandeze parfumate. Această rețetă servește 4. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 196 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 38 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, pastă panang, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole Gigante parfumate cu Confit de usturoi și midii, Creveți Thailandezi parfumați, și Tambururi thailandeze parfumate.
Instrucțiuni
Preîncălziți un wok sau o tigaie la înălțime.
Se adauga uleiul si sautulmercroxele, iarba de lamaie,usturoiul si ghimbirul pana cand sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați pasta panang și încorporați.
Adăugați lapte de cocos, 2 jumătăți de var stors și 1/2 de coajă, amestecați pentru a găti și amesteca aromele, reducând căldura la mediu-scăzut și fierbând timp de 3-4 minute.Adăugați rapid midii, amestecați pentru a începe să eliberați sucuri și pentru a acoperi cu sos, aduceți la fierbere.
Puneți capacul, reduceți focul la mediu și gătiți timp de 5 minute. Verificați dacă midiile sunt deschise și amestecați.Când toate midiile s-au deschis, adăugați coaja și sucul rămas. Se amestecă pentru a permite sosului să acopere midii.Aruncați orice midii nedeschise, tulpina de iarbă de lămâie și cojile de tei, stoarcând orice sucuri rămase cu clești.
Încingeți fiecare farfurie cu coriandru/pătrunjel și adăugați pâine prăjită pentru a absorbi sosul.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.