Midii Curry de nucă de cocos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $2.93 pe portie. O porție conține 365 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte degresat evaporat, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Midii Curry De Nucă De Cocos, Midii Curry De Nucă De Cocos, și Midii De Nucă De Cocos-Curry.
Instrucțiuni
1
Într-un mini-robot de bucătărie, tocați grosolan ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați apa și procesați până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Încălziți uleiul într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
4
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați jalapeos, lemongrass, chimen, coriandru, turmeric și piureul de usturoi și ghimbir și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Se amestecă laptele evaporat și laptele de cocos și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Piure De Ghimbir
Elixirul G
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Se ia de pe foc și se lasă să stea cel puțin 30 de minute sau până la 4 ore.
7
Aduceți bulionul de curry la fierbere. Amestecați midiile, acoperiți și gătiți la foc moderat până când midiile se deschid, aproximativ 7 minute; aruncați orice nu se deschide. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare. Lingurați midiile și bulionul lor în boluri puțin adânci, presărați coriandru și serviți cu pene de var.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.