Midii acoperite cu ierburi pe jumătate de coajă
Midii acoperite cu ierburi pe jumătate de coajă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Midii pe jumătate de coajă cu sos Ravigote, Curry-midii marinate pe jumătate de coajă, și Sebastă pe jumătate de coajă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Aranjați midii într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Coaceți la 500 timp de 8 minute sau până când cojile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă.
Scoateți midii și lichidul de gătit din vas. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Scoateți carnea din midii. Rezervați 24 de jumătăți de coajă. Aruncați cojile rămase. Aranjați cojile de midii rezervate pe o tigaie cu jeleu; Așezați 1 midie în fiecare coajă.
Încălziți o cratiță mică acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați prazul; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand frecvent. Se amestecă lichidul de gătit, sucul de scoici și jumătate și jumătate; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 3 minute). Se amestecă coaja și sucul.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și procesați până când firimiturile fine măsoară 3/4 cană.
Combinați pesmetul, pătrunjelul, cimbru, oregano, ulei, piper și slănină. Puneți 1/2 linguriță de sos peste fiecare midie. Împachetați ușor 2 lingurițe de amestec de pesmet în fiecare coajă. Se fierbe 1 1/2 minute sau până devin aurii.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.