Midii aburite cu sos de lămâie-șofran

Midii aburite cu sos de lămâie-șofran
Midii aburite cu sos de lămâie-șofran este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 271 calorii. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați unt, midii, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Midii aburite cu sos de lămâie-șofran, Midii Aburite Cu Șofran, și Midii Aburite Cu Șofran Și Roșii.

Instrucțiuni

1
Bateti CR ampermormme FRA și gălbenușurile de ou în castron mediu pentru a amesteca. Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați șalotă și saut până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați coniac și aprindeți cu Chibrit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
5
Lăsați flăcările să ardă; amestecați sucul de lămâie și șofranul. Puneți ambele amestecuri deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Așezați midii într-o oală mare și grea; se toarnă vin. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți oala și gătiți până când midiile se deschid, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se ia de pe foc. Folosind clești, transferați midii pe foaia de copt (aruncați orice midii care nu se deschid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CleșteClește
8
Îndepărtați jumătatea superioară a fiecărei cochilii de midii; împărțiți midiile în cochilii de jos între 4 boluri. Cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Strecurați lichidul de gătit midii din oală prin sită căptușită cu prosop de hârtie umed în tigaie cu amestec de șalotă. Se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la 1 cană, aproximativ 3 minute. Foarte încet amestecati lichid fierbinte în CR amestec fra fra. Se amestecă la foc mic doar până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MidiiMidii
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
SitaSita
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se ia de pe foc; condimentează sosul cu sare și piper. Puneți sosul peste midii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MidiiMidii
SosSos
11
Se ornează cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
12
* Vândut la unele supermarketuri. Dacă nu este disponibil, încălziți 1 cană de frișcă până la călduță (85 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
13
Se ia de pe foc și se amestecă în 2 linguri de zară. Acoperiți și lăsați să stea într-o zonă caldă fără curenți până când se îngroașă ușor, 24 până la 48 de ore, în funcție de temperatura camerei. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista