Midii Aburite

Midii Aburite
Midiile aburite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă servește 12. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, midii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Midii A la Mariniere (midii aburite), Midii Aburite, și Midii Aburite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei intr - o oala de 5 pana la 6 litri la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați vin și midii și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți, agitând oala ocazional, până când midiile sunt deschise, 4 până la 5 minute. (Aruncați-le pe cele nedeschise.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Transferați midii într-un platou cu o lingură cu fante, aruncând lichidul aburitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista