Reteta mexican Cole Slaw este gata în aproximativ 22 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 267 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. Funcționează bine ca garnitură. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, zahăr, semințe de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Mexican Cole Slaw, Mexican Cole Slaw (Fără Maioneză), și Sweet and Sour Cole Slaw-cauti un alt tip de cole slaw? Nu căutați mai departe pentru rețete similare.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.