Mexi Porumb Dip
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Mexi porumb Dip un try. Această rețetă face 6 porții cu 453 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de sare condimentată, ceapă verde, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Încercați Bacon Ranch Porumb Dip, Caserola Mexi-Mac, și Mexi Squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați porumbul galben și alb, porumbul în stil Mexican, smântâna, maioneza, ceapa verde, ardeii iute verzi, condimentul adobo, sarea condimentată, pudra de chili și usturoiul tocat împreună într-un bol.
Adăugați amestecul de brânză mexicană și amestecați până se amestecă uniform. Acoperiți cu folie de plastic. La frigider peste noapte înainte de servire.