Mesclun cu ceapă la grătar, măr și brânză Gruyulincrucre

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Mesclun cu ceapă la grătar, măr și brânză Gruyulincroyre. Această rețetă face 4 porții cu 69 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, măr galan, salată verde gourmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gruyere, șuncă și ceapă caramelizată brânză la grătar cu glazură balsamică de mere, Gruyere la grătar cu Confit de ceapă roșie ... Plus întrebări și răspunsuri cu" Cheese Wiz " Gina Freize!, și Gruyere, roșii prăjite lent și brânză la grătar cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu. Aranjați cu grijă 4 felii de ceapă în tigaie și presărați cu 1/2 linguriță de zahăr; saut 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Ștergeți tigaia; repetați procedura cu feliile de ceapă rămase și 1/2 linguriță de zahăr.
Combinați salata verde, mărul și brânza.
Combinați apa, oțetul, uleiul, sarea și piperul; se toarnă amestecul de oțet peste amestecul verde de salată, aruncând pentru a acoperi. Împărțiți salata uniform între 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu felii de ceapă.