Mesclun cu ceapă la grătar, măr și brânză Gruyulincrucre

Mesclun cu ceapă la grătar, măr și brânză Gruyulincrucre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Mesclun cu ceapă la grătar, măr și brânză Gruyulincroyre. Această rețetă face 4 porții cu 69 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, măr galan, salată verde gourmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gruyere, șuncă și ceapă caramelizată brânză la grătar cu glazură balsamică de mere, Gruyere la grătar cu Confit de ceapă roșie ... Plus întrebări și răspunsuri cu" Cheese Wiz " Gina Freize!, și Gruyere, roșii prăjite lent și brânză la grătar cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu. Aranjați cu grijă 4 felii de ceapă în tigaie și presărați cu 1/2 linguriță de zahăr; saut 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Ștergeți tigaia; repetați procedura cu feliile de ceapă rămase și 1/2 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați salata verde, mărul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Combinați apa, oțetul, uleiul, sarea și piperul; se toarnă amestecul de oțet peste amestecul verde de salată, aruncând pentru a acoperi. Împărțiți salata uniform între 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu felii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista