Meringue Swirls

Meringue Swirls
Meringue Swirls ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 78 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 20. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, albușuri de ou, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tangerine Dream Meringue Swirls, Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, și Fig Swirls pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Bateți albușurile și sarea într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până se spumează (folosiți atașamentul pentru bici dacă folosiți un mixer de suport).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați crema de tartru; creșteți viteza la mediu ridicat și adăugați zahărul superfin, 1 lingură la un moment dat. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie în bezea (sau adăugați extractul) și continuați să bateți până când zahărul este dizolvat și bezeaua este groasă, lucioasă și formează vârfuri rigide, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
3
Montați o pungă de conducte cu un vârf mare de stea. Umpleți punga cu bezea și spiralele de țeavă pe foile de copt pregătite, la aproximativ 1 inch distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Se presară cu zahărul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GrosierZahăr Grosier
5
Coaceți 1 oră, apoi opriți cuptorul și lăsați bezelele să stea la cuptor până se usucă, aproximativ 2 ore. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Fotografie de Steve Giralt
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista