Apple Pear Cream Cheese Drop Danish este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cremă de brânză, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ 20 De Minute Pear Ciocolată Cremă De Brânză Daneză, Brânză Cremă De Scorțișoară De Mere Daneză, și Daneză cu brânză de capră și umplutură de pere.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză, 1 lingură de zahăr și 1 lingură de lapte până se omogenizează; pus deoparte. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, 1/4 cană de unt înmuiat și 2 linguri de zahăr până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă 2/3 cană de lapte până se formează aluatul rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Cremă De Brânză
Unt
Aluat
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite la 2 inci distanță pe foaia de prăjituri. Faceți o fântână superficială în centrul fiecăruia cu degetele și spatele lingurii. Umpleți fiecare godeu cu aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Tăiați felii de măr și pere în jumătate în lățime; ventilator 3 jumătăți de felii deasupra fiecărui danez (2 mere, 1 pere sau invers).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Pere
5
Combinați 1 lingură de unt topit și miere; periați ușor feliile de fructe.