Mere-Deliciul Iaurtului
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mere-iaurt. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 127 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți mere, apă, iaurt de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Chip Iaurt Delight, Tort De Mere Cu Iaurt, și Adevărata încântare sudică: tort de colibri {cu iaurt grecesc Chobani cu banane!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apa clocotită în amestec de gelatină uscată în castron mediu cel puțin 2 min. până la dizolvarea completă.
Scoateți 3/4 cană de gelatină; se toarnă în castron mic.
Adăugați mere și scorțișoară; amestecați până se amestecă bine.
Se toarnă în castron de servire sau patru pahare de desert. La frigider 45 min. sau până la set, dar nu ferm.
Între timp, refrigerați gelatina rămasă 30 min. sau până se îngroașă ușor. Se amestecă iaurtul. Lingura peste stratul de gelatină în castron.
La frigider 2 ore sau până la setare. Păstrați desertul rămas în frigider.