Menta și granita Verde Chile
Această rețetă face 6 porții cu 94 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute jalapeno, apă îmbuteliată, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă, Fasole verde saut și varză de Bruxelles cu Chile și mentă, și Mango-Granita Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați frunzele de mentă, jalapenos, apă și zahăr. Aduceți la fierbere și reduceți imediat sub un foc mic. Gatiti aproximativ o jumatate de ora, adaugand mici ciuperci de sare dupa gust sau pana cand baza are gust de menta stralucitoare. Nu gătiți baza mai mult de 45 de minute sau se vor dezvolta arome "gătite".
Se ia de pe foc și se strecoară într-un recipient larg, puțin adânc, apăsând pe mentă cu o lingură.
Adăugați suc de lămâie, câteva picături la un moment dat, după gust și orice sare suplimentară necesară.
Puneți recipientul în congelator. După 1 până la 1 1/2 ore, rupeți orice cristale mari de gheață cu o furculiță, răzuind de-a lungul marginilor recipientului. Repetați răzuirea la fiecare 45 de minute, până când nu rămâne lichid și granita s-a înghețat în cioburi de gheață.