Melasă-Sos De Pui La Grătar

Melasă-Sos De Pui La Grătar
Melasă-Sauced pui la grătar necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 180 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pudră de chili, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Frecat și Sauced gratar Pui de copil, Coaste de vită la grătar cu sos melasă-Bourbon, și Sparanghel-Pui Sauced.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 10 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați puiul pe raft peste cărbuni medii (300 până la 350). Grătar, acoperit, 15 minute sau până când este gata, întorcându-se și ungându-se frecvent cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista