Melanzane parmigiana

Melanzane parmigiana
Melanzane parmigiana necesită în jur 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 575 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 222 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați bile brânză mozzarella vegetariană, pesmet, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana), și Coacere vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare (sau o cratiță largă), adăugați usturoiul, cimbru și salvie și gătiți ușor câteva minute. Se amestecă roșiile, oțetul și zahărul și se fierbe ușor timp de 20-25 de minute până se îngroașă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Între timp, încălziți o tigaie (sau prăjire).
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Ungeți feliile de vinete pe ambele părți cu ulei de măsline, apoi grătați în loturi. Doriți ca fiecare felie să fie înmuiată și ușor carbonizată, așa că nu aveți căldura prea mare sau vinetele se vor arde înainte de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți pe o farfurie în timp ce mergeți.
5
Într-un vas mare de copt, întindeți puțin din sosul de roșii peste bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se amestecă 25g de parmezan cu pesmetul și nucile de pin și se lasă deoparte. Acoperiți sosul cu un strat sau două felii de vinete, apoi condimentați bine. Puneți puțin mai mult sos, apoi împrăștiați peste niște frunze de mozzarella, parmezan și busuioc. Repetați, stratificați și terminați cu ultimul sos de roșii. Se împrăștie peste pesmetul cu brânză și se răcește până la 24 de ore sau se coace imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți timp de 30-40 de minute până când blatul este crocant și auriu, iar sosul de roșii clocotește. Odihnește-te 10 minute, apoi împrăștie cu frunze de busuioc și servește cu salată și focaccia (vezi 'merge bine cu').
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista