Melanzane parmigiana

Melanzane parmigiana
Melanzane parmigiana necesită în jur 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 575 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 222 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați bile brânză mozzarella vegetariană, pesmet, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana), și Coacere vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare (sau o cratiță largă), adăugați usturoiul, cimbru și salvie și gătiți ușor câteva minute. Se amestecă roșiile, oțetul și zahărul și se fierbe ușor timp de 20-25 de minute până se îngroașă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Între timp, încălziți o tigaie (sau prăjire).
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Ungeți feliile de vinete pe ambele părți cu ulei de măsline, apoi grătați în loturi. Doriți ca fiecare felie să fie înmuiată și ușor carbonizată, așa că nu aveți căldura prea mare sau vinetele se vor arde înainte de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți pe o farfurie în timp ce mergeți.
5
Într-un vas mare de copt, întindeți puțin din sosul de roșii peste bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se amestecă 25g de parmezan cu pesmetul și nucile de pin și se lasă deoparte. Acoperiți sosul cu un strat sau două felii de vinete, apoi condimentați bine. Puneți puțin mai mult sos, apoi împrăștiați peste niște frunze de mozzarella, parmezan și busuioc. Repetați, stratificați și terminați cu ultimul sos de roșii. Se împrăștie peste pesmetul cu brânză și se răcește până la 24 de ore sau se coace imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Coaceți timp de 30-40 de minute până când blatul este crocant și auriu, iar sosul de roșii clocotește. Odihnește-te 10 minute, apoi împrăștie cu frunze de busuioc și servește cu salată și focaccia (vezi 'merge bine cu').
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista