Melanzane parmigiana necesită în jur 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 575 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 222 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați bile brânză mozzarella vegetariană, pesmet, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Vinete parmezan (Melanzane alla Parmigiana), și Coacere vinete, roșii și parmezan (Melanzane alla Parmigiana).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare (sau o cratiță largă), adăugați usturoiul, cimbru și salvie și gătiți ușor câteva minute. Se amestecă roșiile, oțetul și zahărul și se fierbe ușor timp de 20-25 de minute până se îngroașă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, încălziți o tigaie (sau prăjire).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Ungeți feliile de vinete pe ambele părți cu ulei de măsline, apoi grătați în loturi. Doriți ca fiecare felie să fie înmuiată și ușor carbonizată, așa că nu aveți căldura prea mare sau vinetele se vor arde înainte de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți pe o farfurie în timp ce mergeți.
5
Într-un vas mare de copt, întindeți puțin din sosul de roșii peste bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Se amestecă 25g de parmezan cu pesmetul și nucile de pin și se lasă deoparte. Acoperiți sosul cu un strat sau două felii de vinete, apoi condimentați bine. Puneți puțin mai mult sos, apoi împrăștiați peste niște frunze de mozzarella, parmezan și busuioc. Repetați, stratificați și terminați cu ultimul sos de roșii. Se împrăștie peste pesmetul cu brânză și se răcește până la 24 de ore sau se coace imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți timp de 30-40 de minute până când blatul este crocant și auriu, iar sosul de roșii clocotește. Odihnește-te 10 minute, apoi împrăștie cu frunze de busuioc și servește cu salată și focaccia (vezi 'merge bine cu').