Medalioane de vițel cu sos de cremă de smochine și migdale
Medalioane de vițel cu sos de cremă de smochine și migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 704 calorii, 36g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de migdale albite, smochine, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi marsala, puteți urma acest fel principal cu Budincă de portocale lipicioase și marsala ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Medalioane de vițel în sos cremos de ciuperci, Medalioane De Vițel Cu Mandarină, și Paleo Migdale Fig Quickbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați cu generozitate coapsele de vițel cu sare și piper. Topiți untul într-o tigaie mare și grea.
Adăugați vițelul într-un singur strat și gătiți la foc moderat, aproximativ 6 minute.
Transferați medalioanele pe o farfurie, acoperiți-le ușor cu folie și păstrați-le la cald.
Se toarnă toată tigaia, cu excepția a 1 lingură de grăsime.
Adăugați Marsala și migdalele și fierbeți la foc moderat până când Marsala este siropoasă, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la moderat scăzut, adăugați smântâna și smochinele tocate și gătiți timp de 4 minute, amestecând ocazional. Se amestecă sucul de lămâie, se condimentează cu sare și piper și se gătește sosul timp de 2 minute mai mult.
Se toarnă orice sucuri acumulate din carne și se amestecă menta tocată.
Aranjați medalioanele pe un platou de servire și lingurați sosul de smochine deasupra.
Încingeți vițelul cu crenguțe de mentă și serviți imediat.