Medalioane de porc piperate în sos picant de ciuperci
Medalioane de porc piperat în sos de ciuperci picant este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 197 calorii. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, frunze de rozmarin, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Medalioane de porc cu sos Miso-ciuperci, Medalioane de porc cu sos de ciuperci Porcini, și Pig' n ' Shrooms (medalioane de porc cu sos de ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în patru bucăți de 4 oz. Între foi de folie de plastic sau hârtie cerată, aplatizați bucățile de porc cu ciocan de carne la 4x3 1/2 inci în diametru, mai puțin de 1/2 inch grosime.
Presărați ambele părți ale medalioanelor de porc cu condimente mixte de piper și sare; apăsați în condimente. În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc; gatiti aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Între timp, într-un castron mic, amestecați bulionul și făina până se omogenizează.
Adăugați amestecul de bulion și ingredientele rămase în tigaie.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de porc nu mai este roz în centru și ciupercile sunt fragede.