Meatball Sliders ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 460 calorii, 19g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, roșiile în suc, pătrunjelul cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați BLT Meatball Sliders, Meatball Sliders, și Meatball Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pur roșii cu sucul lor, 1 cutie la un moment dat, într-un blender și transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu-mare până când strălucește, apoi sotati ceapa până devine aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se adauga usturoiul si saut-ul, amestecand, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați roșii pur și simplu, zahăr, frunze de dafin și 1 1/2 lingurițe de sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, 40 până la 50 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Tomate
Zahăr
Sare
1
Amestecați firimiturile de pâine și laptele într-un castron mare și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați carne, usturoi, brânză, ouă, pătrunjel, oregano, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și amestecați cu mâinile până când se combină bine (nu amestecați prea mult). Formați porții de 1/4 cană în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Brânză
Usturoi
Piper
Ouă
Carne
Sare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi prăjiți chiftele, aproximativ 6 la un moment dat, întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine și fierte, 4 până la 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
1
Adăugați chiftelele scurse în sosul de roșii și fierbeți, amestecând ocazional, până când chiftelele sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Chiftele
2
Asamblați glisoarele cu o chiftelă și 1 lingură de sos per chiflă, fixându-le pe fiecare cu o culegere de lemn.