Mazăre Verde Cu Slănină Crocantă

Mazărea verde cu slănină crocantă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 111 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de mazăre, garnituri: crenguță de mentă, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mazăre Verde Cu Slănină Crocantă, Mazăre cu slănină afumată crocantă și mentă, și Mazăre pentru bebeluși cu slănină și praz crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți slănina într-o tigaie medie până când este crocantă; scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Saut șalotă în slănină fierbinte se scurge la foc mediu-mare 2 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă coaja de portocală, sucul de portocale, piperul și sarea. Gatiti, amestecand ocazional, 5 minute sau pana se reduce la jumatate.
Adăugați mazărea și gătiți încă 5 minute; se amestecă untul și menta.
Transferați mazărea într-un vas de servit și presărați slănină mărunțită.
* 3 cani decojite proaspete mazăre verde dulce poate fi înlocuit pentru congelate. Gatiti mazarea in apa clocotita 5 minute si continuati cu reteta.