Mazăre israeliană de cuscus și mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cușcușul israelian și mazărea de mărar. Această rețetă servește 4. O porție conține 189 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, muștar dijon, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de miel cu miere și mentă cu salată israeliană de Couscous și Snap Pea, Cuscus Israelian Cu Mazăre Și Slănină, și Cuscus israelian cu pui și mazăre.
Instrucțiuni
Încălziți 2 ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați cuscus; saut 3 minute.
Adăugați 1 cană de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Scurgeți și clătiți; scurgere.
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați mazăre; gatiti 30 de secunde sau pana cand este crocant.
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgere. Feliați jumătate de mazăre în diagonală.
Combinați coaja de lămâie și următoarele 7 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Adăugați mazăre; aruncați pentru a acoperi.
Combinați amestecul de mazăre, cuscusul și mărarul tocat. Se acoperă cu parmezan ras.