Mazăre De Zăpadă Umplute Cu Somon

Mazăre De Zăpadă Umplute Cu Somon
Mazărea de zăpadă umplută cu somon este o fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 26 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 25 și costă 45 de cenți pe porție. Un amestec de mazăre de zăpadă, somon, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Somon Aburit Cu Mazăre De Zăpadă, Teriyaki de somon cu mazăre de zăpadă, și Crab Umplute Mazăre De Zăpadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Loc 1 în. de apă într-o cratiță; se adaugă mazăre. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-2 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți și puneți imediat mazărea în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Se scurge și se usucă. Cu un cuțit ascuțit, împărțiți fiecare păstăi de mazăre de-a lungul marginii curbate.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Într-un bol, bateți crema de brânză până se omogenizează. Se amestecă somonul, sarea de usturoi și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Transferați într-o pungă de patiserie sau într-o pungă resigilabilă grea; tăiați o gaură în colțul sacului. Țeavă în aproximativ 1 linguriță amestec de somon. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii Dijon clona Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Willamette Valley Podgorii Dijon Clona Chardonnay
Willamette Valley Podgorii Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Aciditatea echilibrată lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Împerecheați cu mâncăruri bogate din fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau fructe de mare scampi, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri de orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
Revista