Mazăre cremă cu șalotă crocantă
Mazărea cremă cu șalotă crocantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. O porție conține 403 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt, boia de ardei, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Spanac cremă cu șalotă crocantă, Steakhouse cremă de spanac cu ceapă eșalotă crocante, și Snap mazăre cu șalotă crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, adăugați untul.
Adăugați fulgii de ardei roșu și usturoiul și gătiți până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 1 până la 2 minute. Se amestecă ceapa și se gătește încă 1 până la 2 minute pentru a se înmuia.
Adăugați făina și gătiți timp de 1 minut în timp ce amestecați pentru a forma un roux pastos.
Bateti în lapte și se aduce la foc mic fiind sigur pentru a elimina toate bulgări.
Adăugați mazărea, parmezanul, bulionul de pui, sarea și piperul. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute.
Se scoate de pe foc și se toarnă amestecul într-un bol de servire.
Se servește garnisit cu șalote crocante.
Puneți făina, sarea, piperul și ardeiul într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Aruncați șalotele în făină pentru a acoperi uniform.
Puneți șalotele într-o strecurătoare de plasă și scuturați excesul de făină.
Într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline.
Încălziți uleiul până aproape de fumat și adăugați șalotele. Gătiti amestecând frecvent până când șobolanii încep să se rumenească, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți șalotele din tigaie pe un platou căptușit cu prosop de hârtie. Condimentează cu sare, după gust.