Matzo Bile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bilele Matzo. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 93 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare kosher, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Matzo Bile, Sinker Matzo Bile, și Floater Matzo Bile.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți ouăle, uleiul și condimentele într-un bol de amestecare. Îndoiți masa matzo și amestecați până când este complet încorporată. Păstrați amestecul, acoperit, la frigider timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Se fierbe 12 căni de apă într-o cratiță de 4 până la 5 litri. Cu mâinile unse, rotiți aluatul în aproximativ 12 bile, puțin mai mici decât dimensiunea mingii de ping-pong și aruncați în apa clocotită. După aproximativ 5 minute, bilele matzo vor începe să se ridice în vârful apei și le puteți amesteca ușor. Se fierbe până se dublează dimensiunea, aproximativ 15 minute în total.
Se servește în supă de pui sau se folosește ca găluște pentru alte supe. Bilele matzo gătite pot fi păstrate la frigider, acoperite cu apă, până la 3 zile.