Mash De Rutabaga
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Rutabaga Mash ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați rutabagas-smântână caldă, caldă, lapte cald și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Consumul De Alimente De Iepure: Morcov Rutabaga Mash, Plăcintă Rutabaga, și Plăcintă Rutabaga pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți rutabagele și cartofii cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere.
Adăugați un vârf mare de sare și fierbeți la foc moderat până când legumele sunt fragede, aproximativ 50 de minute.
Scurgeți rutabagele și cartofii și readuceți-le în oală.
Agitați oala la foc mare timp de aproximativ 2 minute pentru a usca rutabagele și cartofii. Se pasează cu un tocător de cartofi, apoi se pasează în lapte, smântână și unt până se formează un piure grosier. Condimentați piureul cu sare și piper și serviți fierbinte.
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită cu până la 4 ore înainte.