Marți Fără Gluten: Crustă Ușoară De Pizza
Rețeta fără Gluten marți: crusta ușoară de Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. Pentru 57 cenți pe porție, obțineți o crustă care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 463 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 260 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de orez, amestec original de pâine chebe, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Marți fără Gluten: tartă de roșii cu crustă de parmezan-rozmarin, Marți Fără Gluten: Biscuiți Ușori De Casă, și Marți fără Gluten: vafe clare și ușoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de Chebe, făina de orez alb, praful de copt și sarea. Într-un castron mic, amestecați împreună apă, ouă și ulei de măsline.
Se toarnă amestecul de apă peste ingredientele uscate. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a combina. Aluatul ar trebui să formeze aproape o minge. Dacă aluatul este uscat, adăugați încă una sau două linguri de apă.
Făină de orez ușor albă tejgheaua ta. Întoarceți aluatul pe blat. Frământați aluatul până când este elastic și flexibil, aproximativ un minut.
Aluat rotund într-o minge.
Ungeți tava de copt de 18" x13". Din nou, făină de orez alb contra ta.
Rulați aluatul în dreptunghi mare. De obicei, îl lansez aproximativ 15"x13". Într-o mișcare rapidă, transferați aluatul în tava de copt. Folosind mâinile, apăsați aluatul uniform în tigaie. Aluatul va fi subțire, dar va acoperi întreaga tigaie.
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 18 minute.
Scoateți tigaia din cuptor. Sus, după cum doriți. Puneți pizza la cuptor și coaceți până când toppingurile sunt fierbinți. Timpul variază în funcție de topping.
Scoateți pizza din cuptor. Se lasă să se răcească timp de cinci minute.
Tăiați în pătrate și bucurați-vă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.