Martini crab unchiul Bubba ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 437 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Aripile unchiului Bubba, Unchiul Bubba ' s Seafood Pot Pie, și Unchiul Bubba miere Bourbon muștar aripa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare aduceți apă sărată la fierbere și albiți sparanghelul așezându-le în apă sărată clocotită timp de 1 minut și șocându-le imediat într-un bol cu apă cu gheață (o baie de apă cu gheață.) Tăiați chiar partea inferioară a sparanghelului și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Tăiați primii 2 centimetri de sparanghel și puneți deoparte pentru garnitură. Tăiați fin sparanghelul rămas. Într-un castron mediu, combinați sparanghelul cu maioneza, muștarul, roșiile, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Îndoiți ușor carnea de crab în amestecul de sparanghel și condimentați după gust cu piper de lămâie și condimente de casă. Folosind sucul suplimentar de lămâie udați marginea paharului de martini și înmuiați-l în condimentul de fierbere a crabului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe Condimente
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils Argintii
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Crabmeat
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Puneți amestecul de crab în paharul pregătit și serviți cu blaturile de sparanghel, pene de lămâie și măsline ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Crabi
4
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.