Marshmallows De Dovleac
Marshmallows dovleac ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 100 de porții cu 25 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, pudră de cacao, gelatină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Încercați Dovleac-Condimente Marshmallows, Dovleac Spice Marshmallows, și Marshmallows De Condimente De Dovleac De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie de 9x13 inch cu folie de plastic și pulverizați-o ușor și uniform cu spray de gătit. Pune deoparte.
Se toarnă 1/2 cană de apă rece în vasul unui mixer de suport și se presară gelatina deasupra; se lasă deoparte 10 minute.
Combinați zahărul alb, siropul de porumb și 1/4 cană de apă într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Nu amestecați odată ce siropul de zahăr începe să fiarbă.
Se încălzește la 250 de grade F (120 de grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă rigidă. Între timp, combinați piureul de dovleac, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și ienibaharul.
Atașați vasul de amestecare la mixerul de suport cu atașamentul pentru biciul de sârmă și porniți mixerul la viteză mică. Turnați cu grijă siropul de zahăr fierbinte într-un flux constant pe partea laterală a bolului de amestecare. Măriți mixerul la viteză medie-mare și adăugați sarea.
Se amestecă până la culoare rigidă, strălucitoare și albă, aproximativ 5 până la 12 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului ocazional folosind o spatulă de cauciuc.
Scoateți vasul din mixer și pliați amestecul de dovleac până când este combinat.
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți, pentru o culoare portocalie mai profundă. Întoarceți vasul în mixer și bateți la viteză medie-mare cu aproximativ 3 minute mai mult. Scufundați o spatulă în amestecul de marshmallow: amestecul trebuie să formeze o panglică mai mult sau mai puțin continuă de pe spatulă în vas.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită, astfel încât să fie o adâncime uniformă.
Lăsați amestecul să se stabilească la temperatura camerei timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Cerneti pudra de cacao, amidonul de porumb si zaharul cofetarilor intr-o farfurie. Când marshmallows s-au setat, întoarceți-le pe o suprafață de lucru și tăiați-le în pătrate sau forme după cum doriți.
Rotiți fiecare marshmallow în amestecul de cacao pentru a acoperi toate părțile (rezervați amestecul de cacao pentru re-dragare, dacă este necesar). Marshmallows sunt cel mai bine servite proaspete, dar pot fi depozitate într-un recipient etanș (nerefrigerat) timp de aproximativ o săptămână sau în congelator timp de o lună. Dacă depozitați marshmallows, re-rolați-le în amestecul de cacao înainte de servire.