Marshmallows De Dovleac

Marshmallows De Dovleac
Marshmallows dovleac ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 100 de porții cu 25 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, pudră de cacao, gelatină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Încercați Dovleac-Condimente Marshmallows, Dovleac Spice Marshmallows, și Marshmallows De Condimente De Dovleac De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați o tigaie de 9x13 inch cu folie de plastic și pulverizați-o ușor și uniform cu spray de gătit. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se toarnă 1/2 cană de apă rece în vasul unui mixer de suport și se presară gelatina deasupra; se lasă deoparte 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Combinați zahărul alb, siropul de porumb și 1/4 cană de apă într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Nu amestecați odată ce siropul de zahăr începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se încălzește la 250 de grade F (120 de grade C) sau până când o cantitate mică de sirop aruncată în apă rece formează o bilă rigidă. Între timp, combinați piureul de dovleac, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Se amestecă bine.
6
Atașați vasul de amestecare la mixerul de suport cu atașamentul pentru biciul de sârmă și porniți mixerul la viteză mică. Turnați cu grijă siropul de zahăr fierbinte într-un flux constant pe partea laterală a bolului de amestecare. Măriți mixerul la viteză medie-mare și adăugați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
7
Se amestecă până la culoare rigidă, strălucitoare și albă, aproximativ 5 până la 12 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului ocazional folosind o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Scoateți vasul din mixer și pliați amestecul de dovleac până când este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți, pentru o culoare portocalie mai profundă. Întoarceți vasul în mixer și bateți la viteză medie-mare cu aproximativ 3 minute mai mult. Scufundați o spatulă în amestecul de marshmallow: amestecul trebuie să formeze o panglică mai mult sau mai puțin continuă de pe spatulă în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită, astfel încât să fie o adâncime uniformă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Lăsați amestecul să se stabilească la temperatura camerei timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte.
12
Cerneti pudra de cacao, amidonul de porumb si zaharul cofetarilor intr-o farfurie. Când marshmallows s-au setat, întoarceți-le pe o suprafață de lucru și tăiați-le în pătrate sau forme după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
13
Rotiți fiecare marshmallow în amestecul de cacao pentru a acoperi toate părțile (rezervați amestecul de cacao pentru re-dragare, dacă este necesar). Marshmallows sunt cel mai bine servite proaspete, dar pot fi depozitate într-un recipient etanș (nerefrigerat) timp de aproximativ o săptămână sau în congelator timp de o lună. Dacă depozitați marshmallows, re-rolați-le în amestecul de cacao înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții100
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista