Marinată coreeană de pui la grătar

Marinată coreeană de pui la grătar
Marinada coreeană de pui BBQ ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 626 calorii, 17g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, pudră de ceapă, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 718 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării coreene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Cea mai bună marinată de pui la grătar, Marinată Coreeană Pentru Grătar, și Rețetă De Marinată Coreeană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mare, bateți împreună zahărul, sosul de soia, apa, pudra de ceapă și ghimbirul măcinat. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Scoateți amestecul de pe foc, răciți-l și amestecați sucul de lămâie și pasta fierbinte de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Puneți puiul în amestec. Acoperiți și marinați la frigider cu cel puțin 4 ore înainte de a pregăti puiul după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate4
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista