Marinada teriyaki IV
Marinada teriyaki IV este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Această marinadă are 91 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de usturoi, ghimbir măcinat, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Marinada Teriyaki, Marinada Teriyaki, și Marinada Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați zahărul alb, praful de usturoi, ghimbirul măcinat și sarea.
Se amestecă în sosul Worcestershire și sosul teriyaki redus de sodiu. Se amestecă până se dizolvă toate ingredientele uscate.
Puneți carnea dorită în amestec. Acoperiți și marinați la frigider cu cel puțin 6 ore înainte de grătar, după cum doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chinezi la indieni. De asemenea, minunat ca aperitiv.