Marinada Italiană-Muștar
Marinada italiană-muștar este o fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian marinada. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 17 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, pătrunjel cu frunze plate, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 19%. Rețete similare includ Marinată De Muștar De Mere, Marinată de muștar fără deșeuri, și Marinada de muștar de miere pentru pui sau somon.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 6 ingrediente până se combină bine; amestecați caperele și pătrunjelul. Utilizați imediat sau acoperiți și răciți până când este gata de utilizare. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile. Dacă este răcit, amestecați înainte de utilizare.
Turnați marinada italiană-muștar într-un vas superficial sau o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați 4 (7 - la 8-oz.) piept de pui jupuit și dezosat. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore, rotind ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Se usucă puiul și se presară cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Gatiti puiul in 1 pana la 2 linguri. ulei de măsline fierbinte în tigaie mare la foc mediu 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Face 4 portii; Prep:10 min., Chill: 8 ore., bucătar:16 min.