Mango-Portocaliu Bellini

Mango-Portocaliu Bellini
Nevoie de o băutură fără gluten, primară și vegană? Mango-Orange Bellini ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 71 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin spumant, mango, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Zmeură Mango Bellini, Budincă De Mango Și Floare De Portocal, Biscuiți Cu Mămăligă Portocalie, și Caș De Portocale Mango.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați sucul de mango și portocale și amestecați la viteză mare până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați 2 linguri de pur și simplu în fiecare pahar, umpleți cu o cantitate mică de vin spumant pentru a slăbi pur și apoi umpleți paharele cu vin spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
3
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista