Mango Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 581 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nectar de mango, zahăr, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Afine Mango Crisp, Mango Și Măr Crocant, și Mango Fructe Clare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, amestecați zahărul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați nectar de mango și amestecați până se omogenizează. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De Mango
3
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Suc
4
Adăugați mango și amestecați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
5
Se toarnă într - un vas de copt de 2 1/2 până la 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Într-un castron, amestecați ovăz, făină, nuci, ghimbir și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se adaugă siropul și untul și se amestecă până se omogenizează. Distribuiți amestecul uniform peste Mango. Puneți vasul într-o tavă de copt căptușită cu folie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Unt
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
8
Coaceți într-un cuptor de 375 până când toppingul este maro auriu, 30 până la 40 de minute.