Manchego-Jalape Pâine De Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați pâinea de bere Manchego-jalape. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ceapa verde, piperul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine De Bere Jalapeno, Pâine De Bere Cheddar Jalapeno, și Pâine De Bere Jalape Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați ceapa verde și jalapeo tocat în tigaie; gătiți 3 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional. Se amestecă piperul și usturoiul; gatiti 1 minut.
Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare, amestecând cu un bici; faceți o fântână în centrul amestecului.
Adăugați amestecul de ceapă, brânză și bere în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală.
Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inch acoperită cu spray de gătit.
Stropiți 1 lingură de unt peste bătut.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute.
Stropiți restul de 1 lingură de unt peste aluat.
Coaceți încă 25 de minute sau până când se rumenesc adânc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe suportul de sârmă.