Grilled Polentan este un gluten gratuit și FODMAP prietenos farfurie. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mămăligă de gătit, parmezan, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Mămăligă La Grătar, Mămăligă la grătar cu gem de slănină, și Polentan la grătar și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, la foc mediu-mare, aduceți apa și sarea la fierbere. Reduceți căldura, amestecați încet în polenta și condimentați cu piper. Continuați să bateți până când amestecul începe să se strângă, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Adăugați ierburile proaspete tocate, 2 linguri de unt și parmezanul. Continuați să amestecați până când sunt bine combinate și foarte groase, gust pentru ajustarea condimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Căpșuni La Picior
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3
Din belșug unt o tigaie springform de 10 inch pe partea de jos și aproximativ 2-inch în sus partea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Se toarnă polenta fierbinte și cu o spatulă de cauciuc, frecată cu unt, neteziți partea superioară. Se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei, apoi se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 2 ore pentru a se seta. (Acest lucru se poate face și până la 1 zi înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Căpșuni La Picior
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Preîncălziți un grătar la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Când sunteți gata să grătați sau să prăjiți tigaia, scoateți polenta din tigaie și tăiați-o în forme egale de plăcintă sau tăiați cercuri cu un tăietor de biscuiți. Ungeți ușor un grătar, periați fiecare parte a mămăligii cu ulei de măsline și grătați sau ardeți tigaia până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Aranjați polenta pe un platou de servire și serviți fierbinte.